+ nauja mįslė, kas tas Abernatis ir kuo jis ypatingas
Juk į jo galvą uploadino informaciją pirmam sezone. Man atrodo todėl jo ieško ta board narė. Ar bent jau bando parodyti, kad todėl. Jei gerai pamenu.
Aš kaip suprantu, tai bent keliose epizoduose buvo paaiškinta kam man in black uošviui reikalingas šitas parkas - grubiai tariant išextractint kitų įtakingų ir turtingų žmonių paslaptis - dėl to ir visas tas fuzas dėl šitos informacijos
Tas uošvis "originalas"seniai miręs, o jo "nemirtingumo" projektas nurašytas į šiukšliadėžę gi. Tai uošvio poreikiai atkrinta. Visi kažkiek reikšmingesni žmonės/verslininkai man rodos išskersti, arba klaidžioja dabar parke ir tuoj bus išskersti, taip, kad truputį sumažėjo informacijos apie juos reikšmė. + Turtingų žmonių paslaptis tipo sugrūdo į vienui vieno ghosto atmintį (ir dar truputį gliučinančio, kas buvo visiems žinoma) niekur kitur nepadarę atsarginės kopijos? Stipriai nusivilsiu, jei toks idiotiškumas bus praleistas scenaristų.
Man kur kas panašiau, kad jis yra "naujos kartos" ghostas. Gi 4-oj serijoj kalbėjo apie kažkokį nematytą kodą, parašytą visai kita kalba. Gal kaip tik jis yra naujas bandymas nemirtingumo link. Ir man jis įtartinai pasirodė panašus į jaunesnį Davos'ą.
+ Įdomus twistas su MiB dukros ghostu

Įdomu iki kiek Fordas veikė savarankiškai ir iki kiek tai sujaukė korporacijos planus. Dar pagalvojau, kad visai įmanomas dalykas, kad visas šitas ghostų maištas nė velnio nėr jų "sąmonės prabudimas", o tik įmantrus Fordo žaidimas sudėtingais kodais ir istorijomis.